top of page

Παραγωγή βίντεο Τα οφέλη να πάρετε επαγγελματία.

Ως παραγωγός βίντεο, μιλάω για τα μέσα και τα έξω της παραγωγη βιντεο με τους πελάτες ... πολύ.

Και κάθε φορά που παράγετε ένα βίντεο, αυτό λέει κάτι για την επιχείρησή σας.

Όχι με την κυριολεκτική έννοια του όρου, μιλώ για τον σχεδόν υποσυνείδητο τρόπο που κρίνουμε τους ανθρώπους και τις εταιρείες. Όταν βλέπετε ένα φοβερό βίντεο μιας εταιρείας , αντανακλά επίσης την εν λόγω δραστηριότητα.

Τουλάχιστον το βίντεο διατηρεί τη φήμη της εταιρείας. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό θα την ενισχύσει ακόμη περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, όταν βλέπετε ένα βίντεο που ... είναι ... χάλια; Πονάει την εικόνα της εταιρείας.

Αποφεύγοντας αυτό το σενάριο είναι ένας καλός λόγος για να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να παράγει τοην εταιρικό σας βίντεο.

Κάνοντας το βίντεο μονοι σας έναντι χρησιμοποιώντας εναν Επαγελματία στην Παραγωγή βίντεο Ξέρω, ξέρω ... όταν πρόκειται για να μιλησω για κάνονετε το βίντεο μόνοι σας εναντί της παραγωγής ενός Επαγελματία βίντεο, φυσικά θα υποστηρίξω την πρόσληψη ενός επαγελματία.

'Ετσι και αλλιώς, είμαι επαγγελματίας παραγωγός βίντεο.

Αλλά υπάρχουν φορές που θα ενθαρρύνω τις επιχειρήσεις να παράγουν από μόνες τους βίντεο.

Τούτου λεχθέντος, αν έχετε στην κατοχή σας, εργάζεστε, ή αντιπροσωπεύετε μια εταιρεία ή οργανισμό που είναι γνωστή, καλά σεβαστή, και προβάλλει μια καλή εικόνα, θα πρέπει να έχετε επαγγελματική βοήθεια για τα βίντεο.

Οι πελάτες έχουν συχνά πολλές ερωτήσεις, όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν έναν επαγελματία

• Πόσο θα κοστίσει, και πόσο θα πρέπει να δαπανήσω; • Τι μπορώ να πάρω για αυτά τα χρήματα; • Ποια είναι η διαδικασία; • Μήπως μια «μεγάλη παραγωγή» μου φάει χρόνο στην ήδη πολυάσχολη ημέρα εργασίας μου; Επιτρέψτε μου να απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις για σας.

Το μεγάλο ερώτημα: Πόσο κοστίζει;

Η απάντηση είναι $ 20.000 ... το ελάχιστο.

Απλά αστειεύομαι! Μην πανικοβάλλεστε. Αυτό είναι ακριβώς ό,τι νομίζει ο καθένας πως το βίντεο πρόκειται να κοστίσει.

Σίγουρα, υπάρχουν φορές που το βίντεο μπορεί να είναι ακριβό, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα σας κάνουν να καταλάβετε το κόστος παραγωγής βίντεο.

Οι κυριότεροι παράγοντες κοστολόγησης μια παραγωγής βίντεο είναι οι εξής: • Πόσο χρόνο θα πάρει το βίντεο για να παραχθεί; • Τι εξοπλισμός χρειάζεται; • Πόσες προσωπικό θα απαιτηθεί;

Μπορεί να έχετε ενα βίντεο που θα παραχθεί για $500; Ναι ... αλλά θα πρέπει να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας.

Οι πιθανότητες είναι εσείς να μην βρείτε πολλές εταιρίες παραγωγής πρόθυμες να αναλάβουν αυτό το έργο, αλλά μπορείτε πιθανώς να βρείτε κάποιον από το Craigslist που θα το κάνει, ή ίσως έναν φοιτητής σε τοπικό κολέγιο ή κολέγιο κοινότητα σας.

Υπάρχει ταλέντο εκεί έξω, αλλά μπορεί να χρειαστεί να επενδύσετε επιπλέον χρόνο και προσπάθεια στην εύρεση του.

Και ενώ υπάρχουν εταιρείες που επιθυμούν $1.000 - $3.000 για να παράγουν ένα βίντεο, αν μπορείτε να διαχειριστείτε έναν προϋπολογισμό μεταξύ 4.000 $ - 8.000 $ θα είστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Αυτό το είδος του προϋπολογισμού σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα βίντεο που θα είναι μέσα στα πρότυπα σας και τα δικά τους.

Και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά έναν προϋπολογισμό άνω των $ 10.000, όλες οι εταιρείες θα θέλουν να αναλάβουν το έργο σας!

Τι σημαίνει αυτό για σας;

Τι θα λέγατε για καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες και όλα τα οφέλη που έρχονται με αυτούς;

Αυτή είναι η σύντομη απάντηση.

Εδώ είναι μια ανάλυση ορισμένων λεπτομερειών:

Επαγγελματικός εξοπλισμός: Ενώ έχετε πιθανώς μια ωραία βίντεο κάμερα υψηλής ευκρίνειας στην τσέπη σας (έχετε δει τα specs για το iPhone 6 !?), ένα επαγγελματικό βίντεο πρόκειται να φέρει μια ποικιλία των «παιχνιδιών» που είναι πιθανό να μην έχετε στο χέρι. Μια καλύτερη φωτογραφική μηχανή, τρίποδες, φώτα, και επαγγελματικά εργαλεία ήχου.

Επαγγελματική Ικανότητα: Και πάλι, έχετε μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας στο smartphone σας, αλλά ξέρετε πώς να την χρησιμοποιήσετε; Δεν εννοώ να είστε σε θέση να εστιάσετε και να τραβήξετε βίντεο. Μιλάω για το αν ξέρετε πώς πρέπει κάποιος να την ανάψει σωστά, να συνθέσει ένα βίντεο, και να σκεφτεί για τα γυρίσματα με την επεξεργασία στο μυαλό. Ένας επαγγελματίας πρόκειται να κάνει όλα αυτά τα πράγματα και πολλά περισσότερο.

Έμπειρος Παραμυθάς: Το βίντεο είναι ένα από τα καλύτερα μέσα αφήγησης εκεί έξω, και με πολλούς τρόπους αυτό είναι διαφορετικό από την "γραφή" μιας ιστορίας. Υπάρχουν παρόμοια συστατικά, αλλά να είστε σε θέση να παντρευτείτε το μήνυμα με τις εικόνες είναι μοναδικό. Οι καλύτεροι επαγγελματίες βίντεο θα ξέρουν τι να βιντεοσκοπήσουν, πώς να το βιντεοσκοπήσουν, πώς να πάρουν τα μέγιστα από τους ανθρώπους on-camera, και πώς να τα μεταφράσουν όλα σε ένα τελικό βίντεο.

Βίντεο Μοντάζ: Αυτό μπορεί να είναι το πιο περίεργο πράγμα όταν παράγετε βίντεο από μόνοι σας. Όταν το τραβάτε φαίνεται εύκολο σε σύγκριση με το να γνωρίζετε πώς να το επεξεργαστείτε. Δεν είναι μόνο η τεχνική δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό, είναι να έχετε μια αίσθηση και εμπειρία για το χρονοδιάγραμμα ... να ξέρετε πού και πότε να κάνει μια αλλαγή.

Υπεύθυνος: Για να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα πρεπει να έχετε συντονισμό. Μια καλή εταιρεία παραγωγής βίντεο θα σας καθοδηγήσει μέσα από τη διαδικασία παραγωγής τους και θα καταστήσει τα πάντα πολύ εύκολα για σας.

Ποια είναι η διαδικασία;

Λοιπόν, η διαδικασία θα ποικίλλει.

Ορισμένες εταιρείες θα σας περιμένουν για να χειριστείτε όλη τη διοικητική μέριμνα, την σύσταση συνεντεύξεων ή το πρόγραμμα της βιντεοσκόπηση Άλλοι θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Κάποιοι θα θέλουν να δημιουργήσετε μια λίστα βιντεοσκοπήσεων ή να παρέχετε τις ερωτήσεις της συνέντευξης. Άλλοι θα θέλουν να εργαστούν σε αυτά τα πράγματα μαζί σας σε κάποιο είδος συνεδρίασης προ-παραγωγής.

Μερικοί θα σας δώσουν πλήρη δημιουργικό έλεγχο και θα επιτρέπουν πολλαπλούς γύρους αλλαγών. Άλλοι θα χαλιναγωγήσουν τον δημιουργικό έλεγχο λίγο, και κάποιοι θα δεν σας δώσουν κανένα δημιουργικό έλεγχο - μπορείτε να πάρετε αυτό που θα σας δώσουν.

Πηγαίνοντας στο σχέδιο, θα πρέπει να γνωρίζετε, που ακριβώς κατά μήκος του φάσματος η υποψήφια εταιρεία παραγωγής σας στέκεται σε κάθε ένα από αυτά τα θέματα. Φροντίστε να ρωτήσετε γι 'αυτούς, όταν εσείς εξέταζετε παραγωγούς βίντεο.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε πρόσθετες συμβουλές για το πώς να επιλέξετε μια εταιρεία βίντεο.

Συμπέρασμα

Έχοντας πει όλα αυτά, εδώ είναι ό,τι ελπίζω αυτά που θα σας προσφέρει ο επαγγελματίας: Ώρα.

Αν προσλάβετε μια καλή εταιρεία παραγωγής, πρόκειται να αναλάβει το έργο, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να εργαστείτε σε άλλα πράγματα.

Αφού έχουμε μιλήσει με τους πελάτες μας, ξέρω ότι ένα από τα μέρη που αγάπησαν περισσότερο για τη διαδικασία παραγωγής μας ήταν ότι λίγο πολύ, φροντίζουμε για τα πάντα.

Ζητάμε από τους πελάτες μας να μας βοηθήσει να συντονίσουμε τις ημερομηνίες βιντεοσκόπησης και να εγκρίνουν τα σενάρια και τα βίντεο, αλλά εκτός από αυτό δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά. Αυτό τους αφήνει ελεύθερους να είναι παραγωγικοί και να κάνουν ό,τι κάνουν καλύτερα.

Για να μην αναφέρουμε, στο τέλος της διαδικασίας, έχουν ένα βίντεο που φαίνεται και ακούγεται καλύτερα από οτιδήποτε θα μπορούσαν να έχουν κάνει από μόνοι τους.

Και σε πολλές περιπτώσεις, λέει μια πιο συναρπαστική ιστορία.

Η μίσθωση μιας εταιρείας βίντεο παραγωγής "αξίζει τον κόπο;" Νομίζω ότι θα βρείτε τόσο από την άποψη ποιότητας και παραγωγικότητας οτι αξίζει.

RECENT POST
bottom of page